Arvatkaapa kuka osaa päivittää blogia ajoissa?
Aivan! En minä ainakaan. Tekisi jo mieli mennä nukkumaan, mutta viellä on paljon tekemistä.
Ei oikeasti ole, mutta tahtoisin vain antaa ahkeran kuvan itsestäni.

Päästyäni armeijasta olen vain löysäillyt. Tammikuun lopussa pitäisi alkaa aikuiskoulutus johon minut hyväksyttiin.. Jokin koneistaja -hommeli se oli. Eli löysäily saa luvan loppua, alkaa skarppaaminen. Ei ole ollut nimittäin viimeaikoina oikein minkäänlaista aikataulua.

Ainiin! Onnistuin kolaroimaan auton eilen. Ajoin suoraan kahen auton väliin sillee että auton oikee puoli meni ihan rusinaks. Poliisi antoi sakon liikenteen vaarantamisesta ja yks ukki oli aivan vitun pahalla päällä ku sen autoon tuli pieni naarmu. (Vakuutus sen korvaa, ei ukki huolta.) Saatana me mentiin rusinaks ja tältä lohkes joku vitun muovi keulasta. Se mies tuli silmille huutamaan. Heh, poliisitki joutu sitä rauhottelemaan, eikä ne uskonu ku se väitti että ajoin muka ylinopeutta.
En kyllä ajanutkaan, eipä sen puoleen.

Tästä tuliki mielenkiintonen kirjoitus tällepäivää. Se on 24. joulukuuta nyt. Jouluaatto?
Pienenä sitä odotteli, joululahjoja ja kaikkee.. Nykyään jo tuntuu ettei niitä tarttis olla, mitään tämmösiä "lahjapäiviä". Lahjoja pitäis antaa sillon ku toinen ne oikeasti ansaitsee. Sairaille pitäis antaa lahjoja.. ja niille jotka on yksin tai muuten vain huonona tai loppua tekemässä.
Silmään koskee. Se on tuijotellu liikaa näyttöä. Voisin mennä nukkumaan. Tai eiku saatana sielä on X-Files menossa..öh. kolmosella? Sitä kattomaan!


Morjens, sanon mä!



Hyvää joulua sekä onnellista uuttavuotta '08!