Täällä istuksin varastossa kotona. Menen pian nukkumaan sillä huomisesta tulee mahdollisesti kiireinen päivä. Viimeaikoina olen paljon muistellut parin vuoden takaisia asioita. En ole varma mistä ne taas tulivat kummittelemaan. Voi tätä nostalgiaa.

Tämä päivä oli armeijan osalta suhteellisen mielenkiintoinen. Koko päivä meni taas nukkuessa sillä eihän minulla mitään tekemistä ole tuolla yksikössä, ellei joku itseään satuta tai isompi herra keksi tekemistä varuskuntasairaalassa. Tänään ennen lomille lähtöä tapahtui kuitenkin jotain mielenkiintoista; kapteeni oli saanut eräänlaisen kehotteen- luvan.
Tämä koski jokaisen varusmiehen ja varusmiesjohtajan kaappien ja henkilökohtaisten tavaroiden tutkimista. Tuli sotilaspoliisi koiransa kanssa tutkimaan yksikön jokaisen tuvan ettei kenelläkään ole päihteitä tai ampumatarvikkeita omassa jemmassa. Tuon pienen ratsian aikana olimme ulkona yksikön edessä. Istuimme maassa. Katsoin kelloa.
Sekuntit juoksivat..
Minuutit kuluivat...
Viimein, noin 16 ja puolen minuutin kuluttua sotilaspoliisi tuli ulos ja laski meidät sisälle. Sitten oli vuorossa kaapit ja lomakassit. Ne pengottiin hienovaraisesti läpi josko sieltä jotain löytyisi. Mitään ei löytynyt. Tutkimusten tulos oli- uskomatonta kyllä- pyöreä nolla. Kukaan ei siis ole ollut tuhma. Hienoa.
Erinomaista, etten sanoisi.

Siinäpä siis päivän kohokohdat. Kotiin päästyäni lähdin iltaa myöten ajelemaan ystäväni kanssa kaupunkiin, ABC Marjahakaan ja ostin juustonaksuja sekä kokista pikkusiskolle. Itselleni ostin vaatimattomana omena limpparia ja karamellipussin.

Siinä kaikki. Hyvää yötä nyt, palaillaan maanantaina taas..