Kuinka pirullista. Jäätiin taas hieman jälkeen.. Ei huolta, nyt on aikaa kiriä taas. Elikkäs:

Keskiviikkona olin niin väsynyt etten kirjoittanut mitään, koska nukahdin heti kun pääsin telttaan makuulle. Olin koko Keskiviikon leirillä yksin vartiossa. Sitten tuli lumimyrsky, etsin suojaisaa paikkaa, hakkasin halkoja kaminaan, kävin välillä aina kävelemässä leirialueen ympäri. Siinä jotakuinkin kaikki mitä tein koko tuona päivänä. Kello kävi viisi ja minut heitettiin saunamajuriksi. Tämä tarkoittaa että minun piti pitää 7 eri uunia tulessa jotta saunojilla on hyvät löylyt etc. kaksi kiuasta, neljä lämpövesikattilaa ja yksi keskuslämmitysuuni. Pääsin saunalta pois vasta klo 22:30, luulin että hajoan kappaleiksi.. Pojat olivat teltalla jo tehneet kipinävuorot valmiiksi ja nukkuivat hyvillämielin. Löysin itseni taas kipinästä, olin kurkkua myöten täynnä halkoja, olisin itseasiassa voinut survaista jokaiselle nukkujalle yhtä monta halkoa takalistoon kuin oli tunteja joiden aikana niitä hakkasin. Siihen upposi jotakuinkin 9-10 tuntia jos poisluetaan lepotuokiot.

Torstaina ei tapahtunut juuri erityisempää. Heräsin yöllä kipinään ja siinä klo 4 aloitimme purkamaan telttaa ja pakkaamaan tavaroita masiin. Aamulla olimme jo yliluutnantin sekä luutnantin kyydissä matkalla kajaania. Viimeinkin pääsin pois sieltä. Muistutus itselle: Lappi on kurja paikka. Saavuimme perille yksikköön jossain klo 12-13 ja alkoi varustehuolto. Tuon jälkeen henk. koht. huolto sekä lomatarkastus. Lomille lähdettiin tavallista aikaisemmin. Jee. Illalla menimme ystävieni kanssa juhlimaan lomia..

Perjantaina, eli tänään. Sain aikaan yhden lisäsivun. Se on vielä kyllä hyvin tekosissaan mutta toimii. Sinne löytyy tie tuolta vasemmalta, 'Sivut' laatikosta. Mitä muuta perjantaina? Kirjoitan tätä ja voisin itseasiassa käydä katsomassa, onko tuolla mitään syötävää. On taatusti. Kylläpä tuntuu hienolta olla lomilla. Toisaalta, eipä tuo armeijakaan niin huono paikka ole.. Jos ei tule päivitystä lomien aikana niin tottakai te muistatte, ettei tämä blogi ole siviilielämääni koskeva, vaan lähinnä päiväkirjani armeijasta.
Mutta, näin me viihdytään, näkemiin taas!